Hyra båt

Varför hyra av SAILOX och fördelen med att hyra segelbåt!

Oxelösunds läge vid havet ger fantastiska möjligheter till segling och havsbad i underbar skärgårdsnatur. Som kanske enda stad i Sverige med motorväg ända fram till Östersjökanten - och mängder med fria parkeringsplatser! - är Oxelösund den perfekta staden att börja semestern på!  Det strategiska läget gör att man på två dagars bekväm segling kan nå Stockholm, Västervik eller Öland.

Att hyra segelbåt är det bekväma sättet att uppleva den svenska skärgården. Kliv ombord på en färdigrustad båt och slipp jobbet med vårrustning, sjösättning, påmastning etc. SAILOX hyr ut en fullt utrustad Linjett 40. En perfekt båt både för familjeseglingen och gänget som kanske vill kappsegla. All information om båten hittar du här.


Båten utgår från Femöre gästhamn & skärgårdsservice i fiskehamnen i Oxelösund. Det går att köra bil ända fram och det finns tillgång till dusch och toalett. I Oxelösunds centrum - några minuters bilfärd från fiskehamnen - finns tillgång till stor mataffär, apotek, systembolag, sportaffär, pizzeria etc. Vid Femöre gästhamn finns restaurang Sailor Kickis Krog & Catering som serverar både dagens lunch och

à la carte.

Båten salong 2___serialized1

SAILOX hyr ut en Linjett 40 Dreamline One